FUNTech

Gamer vagy? Gazdag vagy? Ez a limitált Evolvens TheVR karóra neked készült! (videók)

A Evolvens hazai óra-manufaktúra a napokban, október 24-én bobja piacra Limitált TheVR nevű, 50 darabban limitált óraszériát. Mutatjuk ezt a kívánatos darabot.

Nemrégiben Magyarország egyik legnépszerűbb játék- és technológiai tartalomalkotó, gamer videós brigádja, a TheVR egy igen alapos dokumentumfilm keretében idézte fel az elmúlt 10 év eseményeit. A THEVR10: A dokumentumfilm című művet mára már 989 ezerszer nézték meg. S most itt az újabb meglepő hír, mely ugyancsak kapcsolódik a csatorna 10 évnyi működéséhez: egy limitált szériás, TheVR x Evolvens óra október 24-én kerül piacra.

Evolvens TheVR – nem csak időmérő

A Korlátozott TheVR óra információs oldala október 19-én látott napvilágot a TheVR online boltjában, a vételára 180 ezer forint. Itt hangsúlyosan kell hozzátenni, hogy a prémium időmérői a TheVR megjelenés nélkül ugyanebben az árban kaphatók. A cikk azonban október 24-én érkezik, s mindössze 50 példányban áll rendelkezésre, tehát érdemes lesz gyorsan cselekedni, ha vágysz egyre. Az online boltban lévő „kifogyott” jelzés ne rémisztgessen, ez csupán technikai indokkal bír.

Ez nem egy okosóra, ez egy valódi „örök darab”!

Az ominózus Evolvens TheVR "gamer" óracsoda fotó: TheVR webshop
Az ominózus Evolvens TheVR „gamer” óracsoda fotó: TheVR webshop

Mit kap az, aki beszerez egy ilyen Evolvens karórát?

– Minden egyes limitált óra számozott
– A óra hátuljára belevésik a vásárló nevét
– Stílusos óratokban kapod, melynek a külsejét az ún. Lines dizájn teszi különlegessé
– Itthon ingyen küldik el neked

Egy Evolvens modell a gyártótól, teljesen személyre szabhatók egyébként az órák Fotó: Evolvens
Egy Evolvens modell a gyártótól, teljesen személyre szabhatók egyébként az órák Fotó: Evolvens

Amit még tudni kell: a csapat egy budapesti központú órakészítő „startup”. Amint a brigád megjegyzi: örömünkre szolgál, hogy ezen a projekten keresztül is egy helyi kezdeményezést segíthetünk elő.

Hogyan született a magyar óra-manufaktúra?

Nézd meg az alábbi videót:


Egy ilyen legendás óra kinézetét a csapatnál nem bízták rá akárkire. A magyar óragyátóval közösen találták ki, hogy hogyan legyen a TheVR óra teljesen egyedi. Az időmérő designját egyébként a két sztár gamer, Jani és Pisti saját elhatározásai formálták, az óraszámlap viszont számos rejtett utalást tesz. A számlap pereme például a Happy Hour-t és a napközbeni közvetítéseket is mutatja…

És íme a TheVR dokumentumfilmje:

 

Fotók: Evolvens, TheVr