FUNTech

Zökkenőmentes félévkezdés a Samsung Galaxy Tab S9-el

5 tipp a produktivitásért a Samsung Galaxy Tab S9 szériával

Az egyetemi évek mozgalmasak és élvezetesek, miközben rendkívül intenzív és feszített tempót diktálnak, különösen a vizsgaidőszakban. Kihívást jelenthet az állandó egyensúlyozás az egyetemi feladatok, a társas összejövetelek, hobbik, szakmai gyakorlat és akár a munka között.

Az új Samsung Galaxy Tab S9 széria ötvözi a táblagépek könnyű hordozhatóságát és a laptopok erőteljes teljesítményét, így akkor is szárnyalhat a kreativitásod és dolgozhatsz iskolai projekteken, ha éppen úton vagy. A sokoldalú funkciók és alkalmazások hatékony munkavégzésre sarkallnak, függetlenül attól, hogy milyen feladat vár rád a nap folyamán – íme öt módja annak, hogyan tartsd a rettegett határidőket a Galaxy Tab S9 segítségével.

Tervezd meg a napod könnyedén

Az elfoglalt hallgató legjobb barátja egy átlátható, praktikus tervező. A Galaxy Tab S9 sorozat segítségével egy helyen tervezheted meg a napodat és készítheted el a napi vagy éppen heti teendőid listáját. Csak támaszd ki a tabletet függőlegesen vagy vízszintesen a mágnesesen rögzíthető Smart Book Coverrel1, és máris készen állsz a nap tökéletes indítására! A Tab S9 elhozza a közkedvelt GoodNotes2 alkalmazást, amelynek segítségével a hallgatók praktikus sablonokat használhatnak napi programjaik összeállításához, a kreatív elemeket az új S Pen Creator Edition3-nel rajzolhatják meg.

Egyszerre több feladat? Nem akadály!

A tanórákra történő felkészülés, a maratoni tanulás és a barátokkal töltött idő között zsonglőrködni néha kész káosznak tűnhet. A Galaxy Tab S9-et úgy tervezték, hogy segítsen mindezzel lépést tartani. A maximális hatékonyság érdekében a Többablakos4 módban szimultán végezhetsz el különböző feladatokat. Egyszerre beszélgethetsz egy csoporttársaddal a Google Meet5-en, miközben prezentációt készítesz, mindezt úgy, hogy ezalatt egy különálló Samsung Notes dokumentumban vázolod fel a legújabb ötletet. A hatékony és gyors munkavégzés érdekében egyszerű ujjmozdulatokkal válthatsz az alkalmazások között, a még pontosabb navigációban az egérpaddal is rendelkező Book Cover Keyboard billentyűzet segíthet.

Jegyzetelés mesterfokon

A jegyzetelés praktikus lehet egy laptopon, sokan mégis inkább a gyors kézírás hívei. Azonban ezeket a jegyzeteket körülményes megosztani egymással, kihívást jelenthet később kiegészíteni vagy megkeresni benne egy apró információt. A Galaxy Tab S9 legjobb elemeket kombinálja: a gyorsaságot és a megoszthatóságot, hiszen könnyedén átalakítható digitális jegyzettömbbé, a NotePaper kijelzővédővel pedig a tableten történő írás papírszerűvé tehető. Az S Pen segítségével a Samsung Notes-ba rögzítheted az előadáson elhangzott legfontosabb gondolatokat, amik azután könnyen szinkronizálhatóak a Microsoft OneNote applikációval, így az általad készített jegyzetek könnyedén megoszthatóvá és párhuzamosan közösen szerkeszthetővé válnak.

Samsung Galaxy Tab S9 Good Notes, fotó: Samsung

Szükség esetén laptop is

A szakmai gyakorlatot teljesítők és az egyetem mellett a munkaerőpiac rutinos résztvevői is tudják, hogy a produktivitás egyik fontos feltétele, hogy mindig elérhetőek legyenek. Azonban a hatékony munkavégzéshez már nem szükséges napi nyolc órát a munkahelyen ülni, ahogy az sem, hogy a laptopodat egész nap cipelned kelljen szemináriumról szemináriumra. A Galaxy Tab S9 készülék

bárhol egy pillanat alatt laptoppá változik, akár a parkban vagy a kedvenc kávézódban szeretnél elvégezni egy feladatot. Könnyen megteremthető az asztali számítógépezés élménye az állítható szögű és háttérvilágítással rendelkező vékony billentyűzetes tokkal és a DeX móddal1. A Microsoft-alkalmazások teljes csomagja elérhető, így könnyen és gyorsan frissíthetőek a Word-dokumentumok, a PowerPoint-bemutatók vagy az Excel-táblázatok. A Privacy kijelzővédő segítségével pedig biztosítható, hogy nyilvános területen is csak te lásd a képernyődet, távol tartva a kíváncsi szempárokat a bizalmas tartalmaktól.

Második képernyővel a hatékonyabb munkáért

Egy bonyolult beadandó vagy egy nagyobb lélegzetvégtelű kutatómunka megkövetelheti, hogy több képernyőn dolgozz. A Galaxy Tab S9 gördülékenyen működik a különböző operációs rendszerekkel és alkalmazásokkal, így gyors és kényelmes eszközzé válik, ha egyszerre több fájlt és ablakot kell megnyitni. A Kiterjesztett képernyő2 funkció segítségével a táblagépet egyszerűen kibővítheted, tükrözheted egy számítógépre. A Multivezérléssel3 könnyedén megoszthatsz, másolhatsz, illetve illeszthetsz be képi és szöveges tartalmakat a tablet és az okostelefon között, például jegyzetelés vagy prezentációkészítés közben.

A Galaxy Tab S9-et azoknak a diákoknak tervezték, akik állandó mozgásban vannak, mégis fontos számukra, hogy a prémium technológia karnyújtásnyira legyen és bárhonnan könnyedén hozzáférhessenek. Akár grafikusként száll meg az ihlet, és azonnal felskiccelnéd az ötleteid, akár építőmérnök aspiránsként szeretnél gyorsan rápillantani a projekttervekre – a Tab S9 nagyszerű partner lehet a spontán kreativitás és a mindennapi produktivitás terén.